Fülek kirándulása a természetben - Rack László

Rack László vagyok, 25 éves látássérült fiatalember. A látássérülésem végett a vizuális területek helyét a kézzelfogható és hallható dolgok pótolják. A természetben hallható hangok mindig is közel álltak hozzám, mivel rendszerint kikapcsolnak és segítenek abban, hogy nyugodt legyek. Ezért csatlakoztam elsősorban a WWF Magyarország Hallható Természetvédelmi kampányához, adományozó nagykövetként.

START
CÉL

Célunk

150 000 Ft

Hátralévő idő:

14 nap 5 óra 44 perc

Ki kezdeményezte ezt a gyűjtést és miért?

Már egészen fiatal koromban kapcsolatba kerültem a természet hangjaival. Többnyire Gryllus Vilmos dalait hallgattam, melyekben a kirándulásokról, természetről, valamint az állatokról voltak megfogalmazva tudnivalók a gyermekek számára, érthető és játékos módon. Ezen kívül olyan hanghordozókat gyűjtöttem, melyeken különböző hangeffektek voltak hallhatóak.

Milyen célt akarunk elérni?

Az idén 30 éves WWF Magyarország egy egyedülálló nature sound albumot szeretne elkészíteni, melyhez minden hangot olyan Magyarországi helyszínen rögzítenek, amik valamilyen szempontból jelentősek voltak a WWF Magyarország eddigi pályafutása során. Ezen kívül létrehozzák ugyanezt az albumot audiokommentárokkal megtűzdelve, valamint egy 20-30 perces werkfilmet is leforgatnának, mindezeket a szórakoztatás és a szemléletformálás érdekében.

Ilyet még senki sem csinált, ezért is lenne egyedülálló és ritka értékes anyag.

Arra szeretnék kérni minden kedves megtekintőt, amennyiben tehetik, adományozzanak valamennyit e projekt megvalósítására. Az összeg bármennyi lehet, akár egy kávé ára is sokat segíthet. Ha pénzbeli támogatást nem tud valaki nyújtani, kérem egy megosztással segítse az ügyet. A WWF Magyarország ezen kívül állandó támogatókat is keres, mivel rengeteg ügy mellett állnak ki, amiknél elkel a segítség.

Előre is köszönöm mindenkinek a támogatást!

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

20 700 Ft

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?