Most a zenéé a főterep! - Kis-Kovács Luca

Ha jól figyelsz, a természet egy komplett szimfonikus zenekar, amely ismeretlen zeneszerzők műveit játssza, kotta nélkül, mindig tökéletesen. Minden hang az ember bőre alá csordogál cseppenként és kimos minden bánatot, szorongást, félelmet és a helyébe nyugalmat, erőt, bizakodást, lendületet és tiszta boldogságot csepegtet.

Terepjárók, figyelem!

Terepelj te is a Természetes személlyel, hallgasd a természet koncertjét és támogasd a Hallható Természetvédelem projektünket!

START
CÉL

Célunk

150 000 Ft

Hátralévő idő:

19 nap 6 óra 14 perc

Ki kezdeményezte a gyűjtést és miért?

Narrátorként, zenészként, valamint a Városmajori Szabadtéri Színpad Zöld Projektjének nagyköveteként, a Természetes személy blog írójaként a természet és a zene tökéletes harmóniában fonódik össze az életemben. Az erdők bebarangolása közben rengeteg ihletet és energiát merítek a természet hangjaiból. Most pedig azt a megtisztelő feladatot kaptam, hogy adományt gyűjthetek a WWF Magyarország Hallható Természetvédelem című, természeti hangokat tartalmazó album megalkotására.

Milyen célt akarunk elérni?

A kezdeményezés főtereplője a WWF Magyarország és idén először, a hazai szervezet 30. születésnapja alkalmából készít egy kizárólag magyar természethangokat tartalmazó albumot, melynek megvalósításához összegyűjtötte a terepasztal lovagjait és együtt, közösen most egy valódi ,,zeneterepiás” kampányba fognak, hogy a természet hangjai a járvány miatti bezártságban az otthonunkban is elérhetővé váljanak. A jelenlegi pandémiás időszakban az emberek kevés irányba tudtak menekülni otthonukból, hogy megtartsák önmagukat. Leginkább két irányba: a végletekig befelé és a végletekig kifelé. Sokunknak a zene és a természet adott biztos pontot a káoszban, energiát, mint gyógyírt a bajokra. Ez a kezdeményezés most ezen két összetevőből szeretne összegyúrni és átadni egy tökéletes születésnapi ajándékot a természet szerelmeseinek.

Az album megvalósításához viszont most a Te Természetes személyed segítségére is szükség van! A kampányom célja legalább 150.000 Ft-tal hozzájárulni ahhoz, hogy a természet, mint szimfonikus zenekar egy formabontó albumon játszhasson és bármikor hallható legyen az otthonunkban is.

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

17 000 Ft

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?