Nécsörgők - Petra és Olivér

A WWF Magyarország idén a harmadik X-et ünnepli és ez alkalomból szeretné megajándékozni a természet- és zenekedvelőket egy természethangokból készült podcast-tal és hozzá illő videóval, ami mindenki számára elérhető lesz.
Ahhoz, hogy ez a felvételsorozat elkészülhessen, a segítségeteket kérjük, ugyanis egy ilyen volumenű munkafolyamathoz rengeteg eszköz és kondíció szükséges, amelyek pénzügyi forrást igényelnek, és a WWF Magyarország civil szervezetként önállóan nem tudna biztosítani. Adományoddal segítesz nekünk, hogy még több emberhez eljusson a magyarországi erdők és puszták hangulata és felismerhessék a természetvédelem szerepét és fontosságát életünkben. Minden kis lépés számít, ahogy a medvebocsoknál is! smiley

START
CÉL

Célunk

150 000 Ft

Hátralévő idő:

14 nap 6 óra 32 perc

Ki kezdeményezte ezt a gyűjtést és miért?

Sziasztok! Petra és Olivér vagyunk, nagyon örülünk, hogy találkozhatunk Veled ezen a platformon. Engedd meg, hogy bemutatkozzunk és elmeséljük neked, hogy miért is vagyunk most itt.
Természetszeretetünk jóval a megismerkedésünk előttre nyúlik vissza és azóta ez csak erősödött bennünk, rengeteg csodás helyre jutottunk el együtt és büszkék vagyunk rá, hogy a Föld nevű Bolygón lakhatunk, de látjuk és a bőrünkön érezzük az éghajlat- és egyéb természeti változásokat, aminek gondolata beárnyékolja a mindennapjainkat.
Mindketten tudatában voltunk mindig is annak, hogy a természetet nem csak látogatni, de óvni is kell, és arra a következtetésre jutottunk, hogy a szelektív hulladékgyűjtés bár jó kezdet (szuper dolog, ha belevágtál!), de még több mindenre van égető szükség...és hát most itt vagyunk. Nagyon tetszett nekünk, hogy egy számunkra hiteles szervezethez adhatjuk az arcunkat és népszerűsíthetünk két hozzánk közel álló műfajt: a zenét és a természetet. Úgy éreztük, ez a mi utunk kezdete és borzasztóan várjuk mi is az albumot és köszönjük, hogy ennek a folyamatnak Veled együtt részesei lehetünk. smiley

Milyen célt akarunk elérni?

Ha jobban belegondolunk, a zene és a természet nem is áll olyan messze egymástól, ugye? :) Madárcsicsergés, a fák susogása a szélben, a patakok csordogálása, a nád zörgése, a falevelek recsegése… Ezeket ismerte fel a WWF és úgy döntött, hogy készít egy Nature Sound albumot, amelyet az eddigi természetvédelmi munkája szempontjából jelentős helyszíneken rögzít majd. A projekt része még egy audiokommentárokkal ellátott második album és egy 20-30 perces werkfilm is, melyekkel a szórakoztatás mellett a szemléletformálás is a cél. Az album várhatóan októberben fog megjelenni.
Ha megajándékoznád a szervezetet születésnapja alkalmából, vagy csak egyszerűen támogatnál egy nemes célért küzdő szervezetet, most megteheted.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet böngészd át a WWF Magyarország honlapját,itt  tájékozódhatsz a jelenleg futó többi projektekről és ha más célt is kedvesnek találsz, a további adományozási formákról is találsz információt. Minden adományt és megosztást köszönünk szépen, együtt még nem késő!

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

47 240 Ft

Dóri

Összeg:

10 000 Ft

Szabó Bence

Összeg:

9 500 Ft

Nekünk üzenték:

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?