A természet beszél. Neked mit mond? - Varga Zsófia

Természet hangjai Magyarország ikonikus helyszíneiről. Közösen sikerülhet összehozni.

START
CÉL

Célunk

200 000 Ft

Hátralévő idő:

14 nap 6 óra 27 perc

Ki kezdeményezte ezt a gyűjtést és miért?

A természet az legjobb segítő, legalábbis nekem. Szervezetfejlesztő, tréner vagyok, túravezető, lelkes hegy-völgy-járó, énekesmadár, és nagy szerencsémre már bő fél éve kaland- és vadonterápiás trénerré is okosodom, így egyre több és több eszközt tanulok ahhoz, hogyan lehet másokat is megtanítani a természet gazdag eszköztárának megismerésére.

Feltett szándékom az embereket kivinni tanulni a természetbe, hogy ők is megtapasztalhassák, mennyire feltöltő, vagy ha kell, megnyugtató, segítő is tud lenni egy ent, egy csendes séta, egy nagy hegy, vagy akár egy kismadár csicsergése.

MIlyen célt szeretnénk elérni?

A legmeghatározóbb természeti élményem az volt, amikor a Bükkben, a szabad ég alatt éjszakázva farkasüvöltést hallva majd’ össze... kerekedett a szemem. És képzeljétek, a WWF Magyarország a 30. születésnapjára egy olyan dolgot talált ki, amivel más is részese lehet ilyen és hasonló élményeknek: készíteni szeretnének egy természet hangjai (nature sound) albumot. Végreee! ☺ …ilyen itthon még nincs. Ehhez van szükség most anyagi támogatásra. Nagykövetként én 200.000 Ft-ot szeretnék gyűjteni a projekt megvalósításához.  Így nagyon örülök minden adományozásnak.

Viszont adok is valamit cserébe ☺ Ha legalább 2500 Ft-ot utalsz, megajándékozlak egy általam összeállított outdoor gyakorlat-gyűjteménnyel, amivel önállóan, vagy társasággal is ki tudsz menni az erdőbe tapasztalni, gyakorolni, töltődni, kiszakadni a mindennapi robotból, vagy épp lenyugtatni a cikázó gondolataidat.

Ha anyagi kereteid megengedik, és legalább 12.000 Ft-ot utalsz, akkor egy egynapos személyes, természetben levős tréningre vagy a vendégem, ami a Covid helyzet függvényében kerül megrendezésre a tavasz folyamán Budapesthez közeli helyszínen.

Hogy jutnak el hozzád az ajándékok? Az szükséges hozzá, hogy az utaláskor megadott email címedről írj egy rövid levelet nekem a tárgyában a „WWF kampány feladatgyűjtemény/tréning” kifejezéssel. Ezt követően gyorsan megkérdezem a WWF-et, hogy tényleg te vagy-e az, és ha azt mondják, igen, már küldöm is a választ ☺ Az email címem: zsofia.varga@gmail.com

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

17 000 Ft

Wolfie

Összeg:

500 Ft

Bjorn

Összeg:

1 000 Ft

Nekünk üzenték:

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?