Zúzz a természetbe! - Szabó Emese, vagyis Zúzódenevér

Zúzz te is a természetbe, élvezd, hogy lehet, hogy hallod, hogy éled! heart

START
CÉL

Célunk

150 000 Ft

Hátralévő idő:

14 nap 5 óra 11 perc

Ki kezdeményezte a gyűjtést és miért?

Nyelvtanár és drámatanár vagyok. Így tudom, hogy a szavaknak mennyire fontos a kontextusa, hogy nem mindegy melyik szó, milyen mondatban, szövegben, kulturális párbeszédben hangzik el. Mint ahogy az sem mindegy, hogy emberként milyen környezetben létezünk, élünk, mozgunk. Ha holisztikusan gondolkodunk a testünkről, a szellemünkről (ez amúgy is nagyon divatos), akkor ne hagyjuk ki azt sem, ami körülöttünk lüktet.

Arra tanítom a gyerekeket, hogy milyen fontos a környezetvédelem, de arra is, hogy milyen fontos a saját mentális világuk védelme, a meditáció, az önmegvalósítás, a környezetben való tudatos jelenlét és figyelem.

A tanárságból származó stresszt gyakran hagyom ott erdőkben futva, ligetekben, mezőkön, vagy éppen a zúgó városban, lépésenként csatolom le a fölöslegesen cipelt súlyokat. Keresem a helyeket, ahol még lehet a szabadban élvezni a sarat, a rögöget, a gyökereket a lábam alatt, a megnyugtató atmoszférát a fülemben.

Milyen célt akarunk elérni?

Segítsetek, hogy minél többet mozoghassunk természetes közegben, hogy ne kihasítsuk a fákat, hanem hasítsunk az erdőben, tekerhessük fel a hangerejét és zúzhassunk, futhassunk, mozoghassunk! Hogy akár otthon is lesimíthassuk megrezzent idegeinket a hallható természettel. Én biztosan ígérem, hogy többször hagyom otthon a fülest futás előtt és belehallgatok a nagyvilágba.

Sőt azt is, hogy, ha összejön az ügy és támogattok ebben, akkor körbezúzom a Velencei-tavat, mind a 29 kilométerét, zene nélkül, kizárólag a környezetem búgó hangjából merítve inspirációmat.

Zúzz te is a természetbe és élvezd, hogy lehet, hogy hallod, hogy éled ❤️

Zúzunk együtt? #zuzzatermeszetbe

Zúzó Denevér @zuzodenever

aka Szabó Emese

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

10 000 Ft

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?