Egyéb természetvédelem

Föld Napja

2019.04.17.

Április 22-én ünnepeljük a Föld Napját. Bolygónk természeti kincseinek éltetésén túl azonban ma már nem mehetünk el szó – és tettek – nélkül amellett, hogy ezek az értékek az emberi tevékenység miatt eltűntek vagy kritikus állapotba kerültek. A WWF Magyarország mindenkit arra buzdít: ünnepeljünk úgy, hogy azzal valóban a Földünket támogassuk – hiszen az emberiség jövője is ettől függ.

Föld Napja

2019.04.17.

David Attenborough és bolygónk csodái a Netflixen

2019.04.05.

Egy történet állandóan változó bolygónkról, az ember és a természet kapcsolatáról és arról, hogy hogyan óvhatjuk meg: a Silverback Films által készített, várva várt nyolcrészes dokumentfilm-sorozat, A Mi Bolygónk Sir David Attenborough narrációjával április 5-étől látható a Netflixen.

Együtt lehetséges!

2019.03.21.

A WWF Magyarország idén ismert emberek és civilek bevonásával kampányol a személyi jövedelemadó 1%-áért. Az "Együtt lehetséges!" szlogen alatt futó kampány hagyományos és közösségi médiafelületeken fut a WWF Magyarország munkatársai, sztárok, influencerek és civilek bevonásával.

Állásfoglalás a BuzzFeed vádjaira

2019.03.05.

A WWF International hivatalos válasza a BuzzFeed vádjaira:

Kevés, de sok múlik rajta

2019.02.27.

Az 1% felajánlásáról mindenkinek magának kell rendelkeznie, ami egy egyszerű adminisztratív feladat, mégis nagy segítség a civileknek. Ennek ellenére tavaly kevesebb adófizető rendelkezett 1%-áról, mint 2016-ban, pedig a feladat, amelyet a civilek ellátnak, nem lett kevesebb.

Fotók Nagy Ugrás 2016Kolontár - egy évvel későbbMadárbarát munkahely