Tedd meg az első lépéseket tippjeink segítségével!

Ha szükséged van egy kis segítségre, hogy elindulj a fenntarthatóság útján, akkor kezdd itt a felkészülést! Tippjeink segítenek abban, hogy életed egyes területein környezettudatos döntéseket tudj hozni.

Tovább

Utazz fenntartható módon!

Belföldi turizmus a fenntarthatóság jegyében – ez a Check Out program! Utazó vagy? Böngéssz a környezettudatos szálláshelyek között! Szállásadó vagy? Csatlakozz te is!

Tovább

Csökkentsd ökolábnyomodat mobilalkalmazásunk segítségével!

„WWF Léptem” a fenntarthatóságért – a WWF Magyarország úttörő, hazai adatokra épülő mobilalkalmazásával megtudhatjuk, hogy jelenlegi életmódunkkal milyen mértékben terheljük a Föld erőforrásait, és konkrét tippek, kihívások segítenek elindulni a környezettudatosság útján.

Tovább

Csatlakozz a Föld Órájához!

Adj egy órát a Földnek! 2024. március 30-án 20:30-tól kapcsolj le te is egy órára, ezzel saját magadnak és a Földnek is jót teszel.

Tovább

Merülj el a hazai természet hangjaiban!

A WWF Magyarország több, mint 30 éve küzd természeti értékeink megőrzéséért, hogy enyhítsük a klímaváltozást és felkészüljünk a hatásaira. A kerek születésnapra egy olyan albumot készítettünk, melyen az elmúlt 30 év munkájának 10 ikonikus helyszínén rögzítettünk természeti hangokat: ez lett a Csendülő – Hallható természetvédelem. Hallgass bele hazánk természeti hangjaiba!

Tovább