WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

Egyéb természetvédelem - Archívum

Elektronikus számlák bolygónk jövőjéért

Évente több millió köbméter papírt használunk el számlák kinyomtatására, amelyek többsége rövid időn belül a kukában végzi. A WWF Magyarország és a Brainwave Consulting Kft. együttműködése azonban könnyíthet a Földünket érintő terheken.

2012-10-10 Tovább »

Főtámogatót keresünk Erdővédelmi Programunk számára!

A WWF Magyarország főtámogatót keres Erdővédelmi Programja számára. A státuszt betöltő vállalatnak lehetőséget biztosítunk a támogatás és az erdővédelemhez kapcsolódó terepi projektek folyamatos kommunikációjára, valamint a programhoz kapcsolódó rendezvényeken történő részvételre.

2012-10-10 Tovább »

 

Zöld stratégia vállalatok számára: Lafarge - WWF Magyarország együttműködés

Világszerte a WWF kiemelt célja, hogy elősegítse a cégek környezetbarátabb működését. A stratégia része a vállalatok üvegházhatású gáz kibocsátási céljainak meghatározása és kibocsátás-csökkentési illetve energia-megtakarítási lehetőségeik kidolgozása. A WWF Magyarország idén többek között a Lafarge hazai cementgyárával indított el ilyen együttműködést.

2012-10-10 Tovább »

Föld Órája 2013 - Támogatókat keresünk legsikeresebb kampányunk jövő évi megvalósításához!

A 2012-es Föld Óráját a WWF Magyarország eddigi legsikeresebb kampányaként tartja számon. A kampány során közel 400 média-megjelenéssel 44 millió embert értünk el, melynek médiaértéke összesen mintegy 200 millió forint.

2012-10-10 Tovább »

 

Ajándékozzon partnereinek WWF Örökbefogadást karácsonyra!

A WWF Magyarország örökbefogadási csomagja személyre szabható, egyedi és különleges ajándék partnerei vagy munkatársai számára, amely fenntartható és környezetbarát módon igyekszik örömet szerezni a karácsonyi forgatagban. A WWF Magyarország az örökbefogadásokból befolyt bevételt természetvédelemi tevékenységére illetve veszélyeztetett fajok védelmére fordítja.

2012-10-10 Tovább »

A rákosi viperák nyomában

Újabb izgalmas cikket olvashatunk a Fishing & Hunting Magazin októberi számában a WWF Magyarország egyik terepi projektjéről. A Turjánvidék LIFE+ Természet Program során, többek között a hazánkban őshonos, fokozottan védett hüllőfajnak, a rákosi viperának is otthont adó katonai lőtéren zajlik a természetvédelmi tevékenység.

2012-10-05 Tovább »

 

Adományvonal a természetért

A WWF Magyarország is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelynek segítségével meghonosulhat a széleskörű telefonos adományozás hazánkban. A 13600-55-ös számot mobiltelefonról felhívva a szervezet természetvédelmi munkájához járulhatsz hozzá.

2012-10-05 Tovább »

Danubius Családi Zöld Nap

A 40 éves Danubius Hotels családi napot szervez a Feneketlen-tóhoz. A zöld rendezvényen a WWF Magyarország is képviselteti magát a Vízlábnyom Roadshow-val. Gyere el és próbáld ki az interaktív eszközöket, vegyél részt a nyereményjátékon és tölts el egy környezettudatos napot a családoddal!

2012-10-03 Tovább »

 

Két évvel a tragédia után

Már két év is eltelt az ajkai vörösiszap-katasztrófa óta, de vannak, akik sosem felejtik el a tragédia napját. Az OzoneNetwork TV stábja az iszapömlés idején is a helyszínen forgatott, és most visszatértek megnézni, mi változott az elmúlt időszakban. A film feltárja a tragédia okait és következményeit, a településen végzett mérések döbbenetes adatait, valamint a látványos számítógépes grafikákkal megmutatja, mi történt az iszapömlést megelőző pillanatokban.

2012-10-03 Tovább »

Fejtsd meg a rejtélyt!

Ma indul a WWF Magyarország telefonos adományvonala. Ha felívod a 13655-ös telefonszámot, 500 Ft-tal támogatod a szervezet természetvédelmi munkáját. Az adományvonal "nagykövete" egy népszerű magyar művész, akinek kiléte egyenlőre titok, de egy izgalmas játék keretében talán sikerül rá fényt deríteni!

2012-10-01 Tovább »