Apple Pay kampány

2022-04-21

A WWF küldetése, hogy olyan jövőt építsen, ahol az emberek és a természet egymással karöltve fejlődik és prosperál. Ez egyedül azonban nem lehetséges. Ahhoz, hogy tartós változást érjünk el, mindenkire szükség van: elengedhetetlen a közösségek, kormányok és a vállalatok bevonódása. Ezért dolgozunk együtt vállalati partnerekkel is – köztük az Apple-lel –, hogy a jelentős természetvédelmi célokat ugyanolyan nagyságrendű tettek is követhessék.

A WWF és az Apple korábban is nagyszerű közös eredményeket tudhat magáénak – többek között 8 millió dollárt gyűjtött össze a WWF természetvédelmi munkájának támogatására az Apps for Earth globális kampány révén.

A Föld hónapja alkalmából az Apple 1 dollárt adományoz a WWF-nek minden egyes olyan vásárlás után, ami az Apple Pay szolgáltatással az Apple Store-ban, az Apple Store alkalmazásban vagy a webhelyén* történik. A kampány április 14-től április 22-ig tart.

A WWF jelentős lépéseket tehet az éghajlat, az emberek és a természet megóvása érdekében olyan vezető vállalatok támogatásának segítségével, mint az Apple.

*Az adományok maximális összege 1 millió dollár; Támogatásra jogosult országok: Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Hongkong, Magyarország, Olaszország, Japán, Malajzia, Mexikó, Új-Zéland, Norvégia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.