Ékszerrel a természet- védelemért

2012-02-16

Az alkotók teljesen szabad kezet kapnak, a kritérium mindössze annyi, hogy az ékszer viselhető legyen, és valamilyen formában jelenjen meg bennük a WWF munkássága, azaz a természetvédelem.
Miután elkészültek a művek, az alkotók felajánlhatják őket a WWF javára, a Praktikát elárverezi majd őket és a befolyt összeggel támogatja a WWF Magyarország természetvédelmi munkáját.
A WWF minden adományozót egy elismerő oklevéllel jutalmaz! Ékszereid elkészítéséhez pedig10% kedvezményt kapsz a www.gyongy-varazs.hu webshopban a WWFPraktikak kuponkód megadásával!

WWF PraktikákA Praktikák lelkes csapata úgy gondolta, összehozza a művészetet a természetvédelemmel. Azzal az ötlettel kerestek meg minket, hogy közösen hirdessünk pályázatot kreatív művészeknek, akik gyöngyből, drótból vagy bármilyen más egyéb anyagból olyan ékszereket készítenek, amelyek a természetvédelem témájához köthetők.

WWF PraktikákHa részt szeretnél venni az akcióban, nem kell mást tenned, mint készíteni egy ékszert, majd elküldeni a Praktikák címére: Praktikák Online Magazin, 2310 Szigetszentmiklós Komp u. 15 C/15. A csomagra mindenkép írd rá "WWF - ékszerekkel a természetvédelemért" Beküldési határidő: 2012. február 29.

A beérkezett felajánlásokat és az aukciót nyomon követheted a Praktikák online kézműves magazinban vagy a Gyöngyfűzés Facebook közösségben.