WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

Licitálj a természet-védelemért!

2012-03-13

 

A Praktikák online magazin ötlete alapján kreatív pályázatot hirdettünk gyöngyékszer-készítő művészek számára. Mindenki szabadon használhatta a fantáziáját, a megkötés mindössze annyi volt, hogy az elkészült alkotás kapcsolódjon a természetvédelemhez.
A várakozásokat is felülmúló, több mint 50 darab szebbnél szebb ékszer érkezett a pályázatra. A műveket most árverésre bocsátottuk, és az eladásukból befolyt összeget a WWF Magyarország természetvédelmi munkájára fordítjuk. Ha Te is szeretnél licitálni látogass el a TeszVesz oldalára. 

WWF PraktikákA Praktikák online magazin ötlete alapján kreatív pályázatot hirdettünk gyöngyékszer-készítő művészek számára. Mindenki szabadon használhatta a fantáziáját, a megkötés mindössze annyi volt, hogy az elkészült alkotás kapcsolódjon a természetvédelemhez.


A várakozásokat is felülmúló, több mint 50 darab szebbnél szebb ékszer érkezett a pályázatra. A műveket most árverésre bocsátottuk, és az eladásukból befolyt összeget a WWF Magyarország természetvédelmi munkájára fordítjuk. Ha Te is szeretnél licitálni látogass el a TeszVesz oldalára