WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

Magbonbonok a karácsonyfa alá

2017-12-08

Pár héttel ezelőtt nagy fába vágtuk a fejszénket: mivel ajándéktárgyaink sikeresek adományozóink körében, elhatároztuk, hogy a következő időszakban kicsit felturbózzuk a Panda Bolt kínálatát.

Ennek egyik első lépcsőjeként, megtaláltuk Nektek a Seed Bonbon ötletgazdáit, akik idén ősszel elnyerték az Ozone Zöld Díj elismerését: első helyezettek lettek vállalkozás kategóriában. Közösen megalkottuk a WWF-es kollekciót, ami máris belopta magát adományozóink szívébe!

Magbonbonjaink, bár édességnek néznek ki, nem ehetőek, sokkal izgalmasabb meglepetést rejtenek magukban. Újrahasznosított irodai papírból készülnek fűszernövény- és virágmagokkal, amiket egy rövid beáztatás után csak virágföldbe kell temetni, öntözni, és nézni, ahogyan kikelnek.

A négyes csomagokba réti virágokat, zsázsát és bazsalikomot tettünk, így a növények gyönyörködés és a virágillat élvezete mellett főzéshez (bazsalikom), és teázáshoz (zsázsa) is felhasználhatóak. A dobozokon pedig ikonikus állatfajok feszítenek: választhattok panda, tigris és jegesmedve közül!

A WWF-es Seed Bonbonok a Panda Boltban éritek el.