Minisorozat indul az Első Pesti Egyetemi rádión

2020-05-22

A természetes élőhelyek és a fajok számának csökkenése nemcsak bolygónk, de a mi egészségünket is veszélyezteti. A WWF Magyarország közel 30 éve dolgozik azért, hogy hazai természeti értékeinket megőrizzük és mérsékeljük a klímaváltozás hatásait. A hat részes minisorozat a szervezet munkáját mutatja be az Első Pesti Egyetemi Rádión.

Az első epizód vendége Sipos Katalin, a WWF Magyarország igazgatója, akivel a szervezet tevékenységeiről, legnagyobb sikereikről és arról beszélgetünk, hogy mire fordítják az 1%-os adófelajánlásokból befolyt támogatásaikat.

Meghallgatható az EPER rádió Mixcloud csatornáján:

A második rész:

A harmadik rész: