WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

Az országos kéktúra a világ legjobbjai között

2020-11-13

Tudtad, hogy 2020-ra leginkább ajánlott huszonöt utazási célpontja közé sorolta a Magyarországon átívelő Országos Kéktúrát a National Geographic magazin nemzetközi honlapja?

Az Országos Kéktúra a világ legismertebb tudományos ismeretterjesztő magazinjának listáján olyan látványosságok között áll helyt, mint a Kalahári-sivatag, a Grossglockner-Hochalpenstrasse, Parma városa, a Maldív-szigetek, Asztúria, Tasmania, a Kamcsatka-félsziget vagy a Grand Canyon Nemzeti Park.

A lista készítői a magazin honlapján közölték, hogy a National Geographic Traveler's tizenhét országbeli szerkesztőségével és saját, világjáró szakértőikkel egyeztetve alakították ki a legvonzóbb és legfenntarthatóbb turisztikai célpontok névsorát. Az Országos Kéktúra teljes útvonalának részletes, szakaszonkénti ismertetője számtalan útba eső látnivalóval együtt elérhető a Természetjáró.hu honlapon, valamint az ingyenes Természetjáró applikációban. Hazánk legendás útvonalának nemzetközi népszerűségét növelheti, hogy angol, német és szlovák nyelven is elérhető a Természetjáró.hu-n.