Folytatódnak a Palánták órái

2013-10-09

A nyári szünet után szeptembertől ismét zajlanak Palánták környezeti nevelés óráink. Az ősz mozgalmas időszak lesz a Palánták életében.

Októberben, a programban részt vett iskolák közül az egyikben iskolaudvar zöldítő napot is rendezünk, ahol a gyerekekkel, tanárokkal és a szülőkkel közösen szépítjük meg az iskola erre leginkább rászoruló területét. Összegyűjtjük a hulladékot, növényeket ültetünk, kerítést festünk, madáretetőket helyezünk el és ezen felül további izgalmas programokkal is várjuk a résztvevőket.  Palánták

Az alkotási verseny második fordulója is javában zajlik már, a Palánták osztályai november 1-ig nyújthatják be pályázataikat, hogy esélyük legyen megnyerni a vezetett állatkerti kirándulást.

A pályázati mű lehet bármilyen alkotás (rajz, szobor, montázs stb.), melynek létrehozásában az osztály diákjai közösen vettek részt, témájában pedig kapcsolódik a fenntartható városhoz, környezettudatos mindennapokhoz, azaz a Palánták program tartalmához. Bízunk benne, hogy a második fordulóban is sok ötletes és izgalmas alkotás készül majd!