Új megoldások, új esélyek

2012-10-09

A válság miatt egyre nehezebb helyzetbe kerülő kis- és középvállalkozói szektorban dolgozók számára mutat be érdekes lehetőségeket és ötleteket a "Versenyelőny a hatékonyságban" című konferencia. A rendezvényen ízelítőt kaphatunk a hatékonyságnövelést szolgáló és környezetkímélő szolgáltatásokból, módszerekből, melyek akár azonnali költségcsökkentést vagy megtérülést jelentenek, és segítségükkel a jelenlegi helyzetben is versenyelőnyre tehetünk szert.

A konferencián előadással képviselteti magát a WWF Magyarország is. A vállalati autóflották környezettudatos használatáról és a WWF Zöldflotta programjáról tudhatunk meg számos érdekességet Benkő Dániel éghajlatváltozási projektvezetőtől.

Részletes információért kattints ide!"Versenyelőny a hatékonyságban" címmel rendez közös konferenciát október 17-én a Piac és Profit, valamint a Service Expo. A rendezvényen a WWF Magyarország is képviselteti magát egy érdekes előadás keretein belül.
Részletes információért kattints ide!