Kreatív pályázat a Dunáért

2012-02-16

Az egyéni jelentkezők, csoportok és szervezetek március 7-ig küldhetik be munkáikat. A pályázat összdíjazása egymillió forint, amelyből a tervek szerint négy nyertest jutalmaznak. Az eredményhirdetés március 21-én, a Víz Világnapja előestéjén lesz. A zsűritagok között lesz a WWF Magyarország szakértője is, aki a természetvédelmi szempontokat tartja majd szem előtt a győztes pályaművek kiválasztása során.

WWF DunaA pályázóktól olyan ötleteket várnak, amelyek bemutatják a Duna fontosságát. Készülhet videoklip a folyó élővilágáról, születhet rövid programleírás, amelyben szabadidős tevékenységeket ajánlanak a folyóparton, készíthetnek képzőművészeti alkotásokat, de tervezhetnek akár mobil alkalmazást is. Az egyetlen feltétel az, hogy az ötlet középpontjában a Duna és környezete szerepeljen.

Az egyéni jelentkezők, csoportok és szervezetek március 7-ig küldhetik be munkáikat a Danube Flow honlapján. A pályázat összdíjazása egymillió forint, amelyből a tervek szerint négy nyertest jutalmaznak. Az eredményhirdetés március 21-én, a Víz Világnapja előestéjén lesz. A zsűritagok között lesz a WWF Magyarország szakértője is, aki a természetvédelmi szempontokat tartja majd szem előtt a győztes pályaművek kiválasztása során.