Friss hírek

Küzdelem a Föld lüktető szíveinek megmentéséért - interjú

2019.09.21.

Tudtad, hogy Európa folyóinak 60%-a nem egészséges? És azt, hogy a világ folyói és vizesélőhelyei elvesztették a biodiverzitásuk 83%-át a hetvenes évek óta?

 

Hatékony hatósági fellépés a tokhalak csempészetével szemben

2019.09.20.

A vadon élő veszélyezett fajok kereskedelme nem kíméli a Dunában is élő tokhalakat sem. A tokhal kaviárja Nyugat-Európában akár a 6000 eurós (közel 2 millió Ft) kilogrammonkénti árat is elérheti.

 

Kétszeres Emmy-díjas A mi bolygónk!

2019.09.18.

Két kategóriában is nyert A mi bolygónkcímű természetfilm-sorozat az idei Emmy-díjátadón.

 

Gyerekekkel a természet védelméért – egy kávé árával is segíthetsz

2019.09.18.

A természet szeretetének átadását nem lehet elég korán kezdeni – a WWF Magyarország célja, hogy a gyerekek minél előbb megtanulják, miért fontos és hogyan lehetséges a természeti értékeink védelme. Segíts nekünk te is, hogy eljuttathassuk üzeneteinket a fiataloknak!

 

Klímapara – te is szorongsz?

2019.09.18.

Te mit érzel, amikor újabb híreket hallasz az éghajlatváltozásról és az egyre nagyobb méreteket öltő természetrombolásról? smerd meg a klímaszorongás fogalmát, és tudd meg, hogyan tehetsz ellene! Gyere el a WWF Corner első rendezvényére, és beszélgessünk!

 
 

Fotók 2015 Víz világnapjaWWF Föld Órája 2013Föld Órája 2015

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!