Friss hírek

Hőség és szárazság:

2019.07.23.

Az éghajlatváltozás immár napi szinten jelen van az életünkben és rendszeresen, egyre erősebben érezteti hatását.

Interjú Frenyó Gábor, természetvédő madarász-vadásszal

2019.07.23.

Magyarország egyik legnagyobb zöld civil szervezete, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - (MME ) alelnökével beszélgettünk.

Nagyot ugrott vasárnap Európa!

2019.07.19.

Július 14-én 15 órakor százezrek fejezték ki, hogy folyóink, tavaink és vizesélőhelyeink jövője számukra is fontos. A WWF Magyarország idén a Velencei-tóba csobbant az EFOTT keretein belül, ahol a fesztiválozókkal együtt szaladtunk a vízbe, de több település már hagyományjelleggel rendezte meg idén is a saját Nagy Ugrását.

A magyar kormány kiállását várják az EU karbon -semlegessége mellett

2019.06.20.

A magyar kormány napokban megjelent nyilatkozatai nem mutatnak egységes és világos álláspontot az EU karbonsemlegességére vonatkozóan.

Magyarország egyik legidősebb erdejét vágták ki a Bükk-hegységben

2019.05.06.

Védett területen álló, 180 éves erdőt vágtak ki a Bükki Nemzeti Parkban. A WWF Magyarország szerint a természetvédelmi oltalom alatt álló állami erdőterületeken zajló fakitermelés jelenlegi gyakorlata fenntarthatatlan, ezért átfogó szakmai megoldásra lenne szükség.

Fotók Megünnepeltük a Magyar Természet NapjátTáblaavatás - Naplás-tóNagy Ugrás 2017 - Sajóörös