Készíts browniet bolygóbarátan!

Recept: Bolygóbarát brownie

2020-03-30 Tovább »

A digitális térben zajlik idén a Föld Órája

A világ legnagyobb önkéntes akciója, a Föld Órája március 28-án idén is arra ösztönzi a magánszemélyeket, településeket, vállalatokat és szervezeteket, hogy fejezzék ki elkötelezettségüket bolygónk iránt. Hiszen mi, emberek sem lehetünk egészségesek, ha a minket körülvevő ökoszisztéma beteg.

2020-03-27 Tovább »

Muszáj minden erdőben fát vágni?

Az erdők egyik kevéssé (el)ismert „szolgáltatása”, hogy tisztítják a levegőt – nemcsak a portól, de a kórokozóktól is. Az Erdők Nemzetközi Napján arra keressük a választ, hogy miért ne vágjuk ki az erdőt.

2020-03-20 Tovább »

Te mit vállalsz a holnapért? Csatlakozz te is a Föld Órájához!

Ahogy minden évben, úgy idén is lesz Föld Órája! A világ legnagyobb önkéntes akciója keretében most arra kérünk mindenkit, hogy március 28-ától egy – vagy akár több – vállalással álljon ki a természet és a fenntarthatóság mellett. Hiszen mi sem lehetünk egészségesek, ha a minket körülvevő ökoszisztéma beteg, ezért itt az utolsó utáni pillanat a szemléletváltásra. Mert amit ma teszel, az lesz a holnapod. Szeretnénk, ha te is részese lennél az idei Föld Órájának, mert hisszük, hogy együtt lehetséges!

2020-03-20 Tovább »

Te is parázol? Klímaszorongás egy pszichológus szemével

A WWF Magyarország a MagNet Labor közreműködésével 2019 szeptemberében indította útjára WWF Corner beszélgetéssorozatát, amelynek első rendezvénye a klímaszorongás jelenségét járta körül Klímapara címmel. A beszélgetés egyik résztvevője, Dr. Kőváry Zoltán, klinikai szakpszichológus gondolatai a klímaszorongásról.

2020-03-17 Tovább »

Adó 1% - új influenszerekkel erősít a WWF Magyarország

A WWF Magyarország idén - a tavalyi koncepció folytatásaként - újra és újabb ismert emberek bevonásával kampányol a személyi jövedelemadó 1%-áért. Az "Együtt lehetséges!" szlogen alatt futó kampány hagyományos print, online és közösségi médiafelületeken fut a WWF Magyarország szakértői, sztárok, influenszerek és civilek bevonásával.

2020-03-12 Tovább »

ADOMÁNYOZÁS

Együtt lehetséges

Tudjuk, hogy egyetlen szervezet nem képes véghezvinni a fenntartható jövőhöz szükséges változást. Ezért támaszkodunk partnereinkre és támogatóinkra. A változások, amelyeket a világban szeretnénk látni, csak mindannyiunk erőfeszítései révén valósulhatnak meg - együtt lehetséges.

ISMERJ MEG MINKET!

KÖVESS MINKET AZ INSTAGRAMON