Klíma

Klímapara – te is szorongsz?

2019.09.18.

Te mit érzel, amikor újabb híreket hallasz az éghajlatváltozásról és az egyre nagyobb méreteket öltő természetrombolásról? smerd meg a klímaszorongás fogalmát, és tudd meg, hogyan tehetsz ellene! Gyere el a WWF Corner első rendezvényére, és beszélgessünk!

Hőség és szárazság:

2019.07.23.

Az éghajlatváltozás immár napi szinten jelen van az életünkben és rendszeresen, egyre erősebben érezteti hatását.

Föld Órája 2019: kis lépésekkel a nagyobb cél felé

2019.03.31.

2019. március 30-án helyi idő szerint 20:30-kor világszerte sötétségbe borultak a nagyvárosok és kis települések díszkivilágításai, és a világ lakosságának egyharmada is kapcsolódott a Földhöz, hogy kifejezzék elkötelezettségüket bolygónk megóvása iránt.

Te csatlakoztál már a Föld Órája kihívásunkhoz?

2019.03.25.

Egyre többen csatlakoznak a WWF Magyarország által indított Föld Órája kihíváshoz. Bolygónk megóvása és a fenntarthatóság követendő példa lett, mindenki a maga módján tesz környezetéért, és ezt büszkén mutatja meg a közösségi médiában. Idén Budapest fényeinek lekapcsolását élőben megtekintheti bárki a Facebookon keresztül.

Egy Földünk van, törődjünk vele!

2019.03.21.

Idén március 30-án lesz a WWF Föld Órája, azonban fontos, hogy környezetünkkel ne csak ezen a napon, ebben az egy órában törődjünk. A Föld Órája alkalmából indított négyhetes kihívássorozattal a WWF Magyarország azt kívánja elérni, hogy a fenntarthatósági tippek közül mindenki kiválassza azokat, amelyeket tartósan át tud ültetni mindennapjaiba. A tippeket alkalmazva kevesebbet pazarolunk és szennyezünk, ezáltal mi is hozzájárulunk a természet megóvásához. A kihívások harmadik hetébe léptünk: ezúttal a fenntartható háztartás van terítéken.

Fotók Mecseki erdők mélyén2015 Víz világnapjaÁllatvilág kiállítás