Töltsd le!

WWF Magazin

A félévente megjelenő WWF Magazinban aktualitásokkal, hírekkel, interjúkkal találkozhatsz a természetvédelem és a fenntarthatóság jegyében. A 2021/1 szám fókuszába ezúttal a túlfogyasztás és az ökológiai lábnyom témája került, de bemutatunk néhány új és fontos projektünket is, valamint a dunai hajózás témájával és az élelmiszer-pazarlás mértékével is foglalkozunk. Ezek mellett pedig a WWF Magyarország idei 30. születésnapja kapcsán igazgatónkkal, Sipos Katalinnal készített interjút is olvashatsz.

Élő Bolygó Jelentés

A WWF 2020-as Élő Bolygó Jelentése szerint a gerinces fajok populációi 1970 óta megdöbbentő mértékben, 68%-kal zsugorodtak. Tudomásul kell vennünk, hogy a természetet veszélybe sodortuk, és ezzel a saját jövőnket tesszük kockára. Ideje újragondolni a természethez fűződő viszonyunkat, és meg kell végre értenünk: a mi túlélésünk is a bolygó állapotától függ. A WWF Magyarország meghirdette az új normát, aminek elfogadásával bárki részévé válhat a változás generációjának. Tegyünk együtt fogadalmat, hogy újra egy család legyünk: ember és természet. Írd alá te is: https://wwf.hu/cselekedj/zoldhelyreallitas