WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

Egyéb WWF kiadványok

Pályázati adatlap Élő Erdő Díj

 A Natura 2000 erdők legjobb  magán  erdőgazdálkodói - pályázati adatlap


Letölt »

Globális tigris státsujelentés 2016 - angol

A WWF Delhiben, a Nemzetközi Tigris Fórumon (Global Tiger Forum) hozta nyilvánosságra, hogy hosszú évek óta először nőtt a szabadon élő tigrisek száma. A jelenleg becsült  3890 példány jelentős elmozdulást jelent a 2010-ben becsült 3200-tól, de további előrelépésre van szükség. Ma kezdődik az a 3. Ázsiai miniszteri szintű tigrisvédelmi csúcstalálkozó, ahol az érintett kormányok értékelik az eddigi munkájukat és egyeztetnek a további feladatokról, amelyek segítségével a szabadon élő tigrisek száma megduplázódhat 2022-ig.


Letölt »

 

Világörökségi helyszíneinkről szóló globális jelentés - angol

A WWF nemzetközi tanulmánya szerint a Földön található Világörökségi helyszínek közel felét veszélyeztetik különböző beruházások és ipari tevékenységek. Ezek nélkülözhetetlenek az emberek és a környezet számára, jelen pillanatban mégis olyan tevékenységek veszélyeztetik őket világszerte, mint az olaj és gáz kitermelés, bányászat, vagy illegális fakitermelés.


Letölt »

 

UNESCO állásfoglalás 2016 03 31

A WWF Magyarország megkeresésére az UNESCO Világörökség Szakbizottság is nyilatkozott, és egyértelműen nem támogatja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tervezett lignitbánya megnyitását.


Letölt »

 

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13