Magyar Természet Napja - május 22

megosztás:

Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, a WWF Magyarország, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy megerősítse a hazai természetvédelem helyzetét. Célunk, hogy megalapítsuk a Magyar Természet Napját és ezzel ráirányítsuk a figyelmet a hazai természeti értékeink, valamint erőforrásaink fontosságára!

Közel tizenötezer ember írta alá a kezdeményezést, amelynek eredményeként megalapítottuk a Magyar Természet Napját. Erre a napra sok érdekes programot tervezünk.
Budapesten, a Margit-szigeten a Holdudvar ad helyet a rendezvénynek, ahol május 22- én, pénteken 10.00-17.00 óra között játszóházak, madárgyűrűzési bemutató, természeti értékeink kiállítások, természetismereti séta, odukukucskáló túra és még számos érdekes program vár Téged is!

Ünnepeljünk együtt, találkozzunk május 22-én a Margit-szigeten!

Álljunk ki együtt a magyar természeti értékekért!

Tovább a kezdeményezés honlapjára

 

 

Fotók Föld Órája 2016Őszi erdei kirándulás a Zöld GenerációvalHódtelepítés 2008.

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!