Antal Alexa

pic

Azt hiszem semmi meghökkentőt, vagy a többiektől eltérőt nem mondok azzal, hogy a természet gyerekkoromtól fogva meghatározó nálam. Kisgyerekként a hangyák etetése volt az első számú napirendi pont, mára egy kicsit összetettebbé vált a feladatköröm.

Szegedi mivoltomból fakadóan az otthoni kóbor cicák és kutyák sorsát terelgettem eleinte, néhányukat persze muszáj volt megtartanom, csak hogy mindenkinek minden körülmények között meg tudjam mutatni, mivel is foglalkozom. Így sikerült szüleim otthonából és rendezett kertjéből állatokkal teli rezervátumot varázsolnom, amiért biztos vagyok benne, hogy a mai napig hálásak.

Később a Külkereskedelmi Főiskolán egy picit másfelé kanyarodott az utam, reklámot tanultam, és a diploma után a kommunikáció területén próbáltam ki magam. Emellett a nyelvek tanulása is előtérbe került, így tettem szert a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Főiskola Jelnyelvi Tolmács képesítésére.

A kommunikáció csínját-bínját kis és nagy ügynökségek szolgálatában egyaránt igyekeztem elsajátítani. 

2008. júliusában kerültem a WWF-hez, és itt találkozott végre a kommunikáció és a természetvédelem.

A munka mellett még mindig akadnak azért a hangyaetetéshez hasonló, mindennapi projektjeim is.

 
 

Fotók Duna NapNagy Ugrás 2017 - HerendFöld Órája 2017

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!