Kerpely Klára

pic
  • Vizesélőhelyek és LIFE projektvezető
  •  

2001-ben végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karán, majd fél évet Hollandiában tanultam nemzetközi kommunikációt és menedzsmentet. Később elvégeztem a Debreceni Egyetem egyéves környezetvédelmi referens képzését, most pedig levelező tagozaton tanulok a Szent István Egyetemen, vidékfejlesztési agrármérnök mesterszakon.

Az üzleti szférában szerzett, néhány éves tapasztalattal és az önkéntesként magamba szívott zöld eszmékkel felvértezve érkeztem a WWF-hez 2006-ban. Több projekten is dolgozom párhuzamosan, munkaidőm egy részében a vizek, más részében pedig az erdők védelmében. 2006-2011 között a Nagykőrösi Pusztai Tölgyesek LIFE projekt kommunikációs feladatait koordináltam, jelenleg pedig a Turjánvidék LIFE projekten dolgozom. Emellett 2008 óta foglalkozom vízgazdálkodási kérdésekkel: a Víz Keretirányelv hazai bevezetésével, vizesélőhelyekkel a Natura 2000 hálózatban, élőhely-rehabilitációs és szemléletformáló programokkal és pályázatírással.

Jórészt az irodában telnek a napjaim, csak ritkán jutok ki az erdőbe vagy a vízpartra, de a WWF-nél így sem lehet unatkozni. Munkából sosincs hiány, jókedvből is ritkán, és szinte mindennap lehet tanulni valamit.

 
 

Fotók Art of DanubeÜzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012Önkéntes nap 2012.06.08

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!