Kerpely Klára

pic
  • Vizesélőhelyek és LIFE projektvezető
  •  

2001-ben végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karán, majd fél évet Hollandiában tanultam nemzetközi kommunikációt és menedzsmentet. Később elvégeztem a Debreceni Egyetem egyéves környezetvédelmi referens képzését, most pedig levelező tagozaton tanulok a Szent István Egyetemen, vidékfejlesztési agrármérnök mesterszakon.

Az üzleti szférában szerzett, néhány éves tapasztalattal és az önkéntesként magamba szívott zöld eszmékkel felvértezve érkeztem a WWF-hez 2006-ban. Több projekten is dolgozom párhuzamosan, munkaidőm egy részében a vizek, más részében pedig az erdők védelmében. 2006-2011 között a Nagykőrösi Pusztai Tölgyesek LIFE projekt kommunikációs feladatait koordináltam, jelenleg pedig a Turjánvidék LIFE projekten dolgozom. Emellett 2008 óta foglalkozom vízgazdálkodási kérdésekkel: a Víz Keretirányelv hazai bevezetésével, vizesélőhelyekkel a Natura 2000 hálózatban, élőhely-rehabilitációs és szemléletformáló programokkal és pályázatírással.

Jórészt az irodában telnek a napjaim, csak ritkán jutok ki az erdőbe vagy a vízpartra, de a WWF-nél így sem lehet unatkozni. Munkából sosincs hiány, jókedvből is ritkán, és szinte mindennap lehet tanulni valamit.

 
 

Fotók Őszi erdei kirándulás a Zöld GenerációvalRupp-hegy kirándulás 2015Terepi nap és vízibivaly-hajtás Tiszatarjánban

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!