Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

A honlap fenntartója és a tartalmak jogtulajdonosa a WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány (a továbbiakban: WWF). A honlapon közzétett információk oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal szabadon felhasználhatók, idézhetők, a forrás feltüntetésével. A fotók, illusztrációk jogtulajdonosai a szerzők, felhasználásukhoz hozzájárulásuk szükséges.

A WWF fenntartja a jogot, hogy bármilyen információt, adatot előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítson az oldalról. A WWF nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információk felhasználásából adódó, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

A WWF pandát és a WWF szót ábrázoló védjegy a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 001843077 lajstromszám alatt bejegyzett védjegy a WWF Magyarország számára.

Személyes adatok kezelése

A WWF kizárólag olyan személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésére. Ezen adatokra a honlapon nyújtott szolgáltatásaink biztosításához és fejlesztéséhez van szükségünk. Adataid megadásával kifejezett hozzájárulásodat adod azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. Személyes adataidat a WWF mindenkor a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli, és csak addig tárolja, amíg a fenti célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonod.

A WWF a személyes adatokat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá az adatfeldolgozással megbízott cégen kívül harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

A hírlevélre történő feliratkozás regisztrációval lehetséges, amely során név és e-mail cím megadása szükséges. A havonta küldött elektronikus hírlevélről bármikor lehetséges leiratkozni és adataidat törölni, a Hírlevél alján megadott linkre kattintva.

A WWF fenntartja a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát, regisztrációját felfüggessze, aki a hatályos jogszabályokat sértő módon jár el.

WWF Magyarország - Panaszkezelési szabályzat

A WWF Magyarország Alapítvány a szervezetről magáról weboldalán (http://wwf.hu) keresztül nyújt információt kampányaival, programjaival kapcsolatban és biztosítja a nyilvánosságot. Támogatóink és magánszemélyek számára lehetőséget biztosítunk panaszaik, észrevételeik, javaslatiak benyújtására.

Panaszbejelentéssel az alábbi csatornákon élhet:

- E-mailen: panda@wwf.hu

- Postai úton: 1142 Budapest, Álmos vezér útja 69/A, vagy Budapest, 1399. Pf. 694/112

- Telefonon: + 36 1 214 5554

- Faxon: +36 1 212 9353

Ügyfélszolgálati idő: Hétfő – Péntek 9:00 - 16:30-ig.

Kérjük, hogy panasztétel esetén adja meg kollégánknak az Ön nevét, Elérhetőségét és a panasz rövid leírását.

A panaszkezelés szabályai:

A panaszokat, reklamációkat közvetlenül az Alapítvány részére kell írásban benyújtani a panasz alapjául szolgáló ok keletkezésétről, ill. annak tudomásra jutásától számított 2 munkanapon belül. Az Alapítvány a panasz beérkezésekor azt azonnal regisztrálja és a lehető legrövidebb időn, de maximum 10 napon belül tájékoztatja álláspontjáról a panaszost.

A reklamáció jogosságáról, elfogadásáról, valamint a kivizsgálásról és a reklamáció elhárításáért felelős személy kijelöléséről, a végrehajtás határidejéről az Alapítvány igazgatója dönt. A reklamáció lezárását követően valamennyi, az adott reklamációhoz, panaszhoz, annak kivizsgálásához kapcsolódó feljegyzést az Alapítvány eltesz, és XXX évig megőríz. A helyesbítő tevékenység indításáról, annak várt eredményéről és a bevezetés határidejéről tájékoztatja a reklamálót.

Adományozóink jogai:

Minden jelenlegi és leendő adományozónk és támogatottunk számára biztosítjuk, hogy megismerje szervezetünk adománygyűjtési akcióinak célját, idejét, módját, valamint az összegyűlt adományok felhasználását.

Kellemes böngészést kíván az oldal fenntartója: WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány