Nyitott pozíciók

Légy a követünk!

Ha érdekel a természetvédelem, szívesen csatlakoznál egy fiatalos, dinamikus csapathoz és terjesztenéd is a környezettudatos gondolkodást, akkor téged keresünk!

WWF PR gyakornokot keres

Szerezz gyakorlati tapasztalatot a PR, a kommunikáció és a social media management terén egy igazán nemzetközi csapatban, valódi ügyek szolgálatában. Ha bennszülött vagy a közösségi média világában, magabiztosan váltasz az angol és a magyar között, és bírod a gyűrődést, akkor Téged keresünk!

Finance Officer with focus on Project Reporting

WWF Hungary is seeking to recruit a Finance Officer with focus on Project Reporting (Operations team).

Programme Officer - Sustainable trade

The Programme Officer will primarily be responsible for the implementation of a portfolio of TRAFFIC projects relating to the use of and trade in wild plants with focus on TRAFFIC’s European region, including linked to key sourcing areas(both in geographic Europe and Central Asia), as well as other projects e.g. focusing on trade in timber or to sustainability, trace-ability, and policy and regulative issues applying to the trade in wild plant and tree resources.