WWF Támogató Toborzó, Budapest, teljes-, vagy részmunkaidős állás

Szeretnéd egy olyan pozícióban elindítani vagy folytatni a karriered, ahol fejlesztheted a kommunikációs készségedet, miközben a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezetének tagjaként aktívan hozzájárulsz egy zöldebb világ megteremtéséhez?
Ha igen, akkor a WWF Magyarország adománygyűjtő csapatában a helyed!

Mivel foglalkozik csapatunk?

Csapattagjaink különböző városi helyszíneken, fesztiválokon, eseményeken keresik és veszik fel a kapcsolatot újabb potenciális támogatóinkkal. Ismertetik a WWF nemzetközi és hazai programjait, eredményeit, miközben aktívan kiveszik a részüket a környezeti szemléletformálásban is.

Mit kínálunk mi?

• Rész-, vagy teljes munkaidős pozíciót
  • Rugalmas időbeosztást beosztást- akár hétvégén is!
  • Versenyképes fizetést + bónuszokat
  • Támogató, jó hangulatú, tettre kész csapatot
  • Divatos, kényelmes ECO munkaruhát
  • Folyamatos szakmai fejlődést biztosítunk, hogy mindig egyre jobb lehess
  • Csapatépítőket, mert hiszünk a csapatszellemben : )
  • Kommunikációs és problémamegoldó képességed hatalmasat fog fejlődni, melyet az élet minden területén kamatoztathatsz
  • A teljesítményed alapján nemzetközi szervezetünkben hosszabb távon akár előrelépési lehetőségek is nyílhatnak előtted. Jelenlegi irodai csapatunk számos tagja is hasonló utat járt be.

Magadra ismersz?

18 év feletti, rugalmas, utazásra nyitott, könnyen kapcsolatot teremtő és hiteles szószólókat keresünk, akik szeretnek és tudnak is csapatban dolgozni. Ha mosolyogva szeretnél tenni a természetvédelemért, miközben tapasztalatot szerzel egy elismert nemzetközi szervezet aktív tagjaként, akkor Te vagy, akit keresünk!

Munkavégzés helye: Budapest

Jelentkezem az állásra

Érdeklődéseddel már megtetted az első lépést a felé, hogy olyan ügyön dolgozhass, mint Superman: a világ megmentéséért! : )

Önéletrajzodat a petra.hrabovszki@wwf.hu címre várjuk.