Tevékenységünk

pic

Klímaváltozás

Most még van lehetőségünk, hogy változtassunk a jövőnkön. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a klímaváltozás jelentőségére, és arra, hogy természeti értékeink megőrzése nem tűr halasztást.

 
pic

Erdők

A WWF kiemelten támogatja a vágásterülettel nem járó, ún. folyamatos borítást biztosító erdőgazdálkodás (szálalás, szálaló üzemmód) elterjedését. Szorgalmazzuk, hogy a védett erdők egy részében egyáltalán ne legyen gazdálkodás, hanem a természetes folyamatok alakítsák a tájat. Támogatjuk a kárpáti őserdők védelmét, és igyekszünk segíteni abban, hogy a hiúzok visszatérhessenek hazánkba.

 
pic

Vizeink

Az álló- és folyóvizek kiemelkedő természeti értéket képviselnek fajgazdagságukkal és változatosságukkal Magyarországon.

 
pic

Fajok

Fajvédelmi programjaink legtöbbször terepi munkát jelentenek, szakértőinkkel együtt felméréseket, megfigyeléseket végzünk.

 
pic

Környezeti nevelés

Környezeti nevelés programjaink során arra törekszünk, hogy a legkisebb gyerekektől a nagyobbacska lurkókig minden korosztályhoz érdekesen és informatívan juttassuk el a környezettudatos élet fontosságának üzenetét. 

 
 

Fotók Nagy Ugrás 2016Mecseki erdők mélyénErdei kirándulások 2015

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!