Üzleti támogatások

megosztás:

Miért előnyös az Ön cége számára, hogy együttműködjön velünk?

A WWF egy világszerte ismert és elismert természetvédelmi szervezet, amelynek logója mindenhol egyet jelent az aktívan cselekvő természetvédelemmel.

Napjainkban, mikor a vállalatok, a fogyasztók és a befektetők számára is mindinkább előtérbe kerül a környezettudatos gazdálkodás és a természetvédelem fontossága, a WWF-fel, mint a világ legnagyobb természetvédelmi szervezetével való együttműködés jól és hitelesen fejezi ki, hogy egy vállalat valóban törődik környezetével.

 Feladatunknak tekintjük, hogy világszerte előmozdítsuk a természet és környezet védelmét, ennek eléréséhez pedig megfelelő erkölcsi, politikai és pénzügyi támogatottságra van szükségünk. Ezért működünk együtt a gazdasági élet szereplőivel, sokszor a természeti környezetre jelentős hatást gyakorló ipar vállalataival.

Hiszünk abban, hogy a vállalatok környezeti teljesítményén csak úgy változtathatunk, ha együttműködünk, partneri viszonyt alakítunk ki velük.

Ez az együttműködés jó lehetőség a természeti környezet védelmének elősegítésére, és nem utolsó sorban a természetvédelmi programjaink végrehajtásához szükséges anyagi támogatás biztosítására.

Mindazonáltal olyan viszony kialakítására törekszünk, mely mind a természet, mind a támogató cég számára hasznos és gyümölcsöző. Mivel tudjuk, hogy minden cégnek mások az igényei, ezért többféle együttműködési formát kínálunk.

További információ: panda@wwf.hu

Oravecz Ágnes
 
Mobil: 06/30 595-1443
 
E-mail: agnes.oravecz@ww panda@wwf.hu
pic

Föld Órája vállalatoknak

Csatlakozzon Ön is vállalatával a világ legnagyobb önkéntes akciójához a Föld Órájához, amely világszerte 1,3 milliárd embert mozdít meg!

 
pic

Programtámogatás

A WWF programtámogatói egy számukra szimpatikus, tevékenységükhöz, stratégiájukhoz illeszkedő természetvédelmi projekt megvalósulását segítik. Programtámogatás

 
pic

Licenc-szerződés

A WWF panda logója nemzetközi A WWF panda logója nemzetközi és hazai szinten is ismert és elismert, panda-logója mindenhol egyet jelent az aktívan cselekvő természetvédelemmel. Amennyiben egy cég termékein keresztül szeretné környezettudatosságát, termékei természetességét hangsúlyozni, vagy egyszerűen eladásait növelni, erre nagyszerű lehetőségeket kínál a WWF panda logójának megjelenítése a cég termékén, vagy annak csomagolásán.

 
pic

Természetbeni adományok

A WWF Magyarország szívesen fogad minden olyan felajánlást, mellyel az Ön cége technikai eszközöket, berendezéseket, szolgáltatásokat, stb. ajándékoz.

 
pic

Reprezentációs ajándékok

Minden cégnek fejtörést okoz a számára fontos partnerek karácsonyi ajándékának kiválasztása. A WWF ebben is segít!

 

Kapcsolódó anyagok

 

Fotók 25 éves a WWF MagyarországBemutatkozott a Zöld Generáció ProgramTerepi nap és vízibivaly-hajtás Tiszatarjánban

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!