WWF kiadványok

megosztás:

Kiadványaink ingyenesek, ha szeretnél egy példányt, érdeklődj irodánkban, rendezvényeinken, de le is töltheted őket elektronikus formában.

pic

Élő Bolygó Jelentés

Az Élő Bolygó Jelentés a WWF nagyszabású tanulmánya a földi élet állapotáról. A kutatás, melyen alapszik, több mint tízezer gerinces faj populációját követi nyomon 1970 és 2010 között, az ún. élő bolygó index rendszeres mérésén keresztül. A 2014-es jelentés összefoglalóját itt tudod elovasni.

 
pic

Kiadványok

Ismertetőink röviden és közérthetően mutatják be egy-egy projektünket, annak céljait, eredményeit, munkamódszerét.

 
pic

WWF-füzetek

A WWF-füzetek sorozat darabjait szakértők számára készítjük. Egy adott természetvédelmi problémát járunk körül jeles hazai és nemzetközi  természetvédelmi szakértők, kutatók bevonásával.

 
pic

Tanulmányok

Munkánk alapjául számos tanulmány szolgál, melyeket neves természetvédelmi és más tudományok szakértőinek, például közgazdászok, szociológusok, jogászok bevonásával készítünk.

 
pic

Prezentációk

Konferenciákon, fórumokon rendszeresen tartunk prezentációt. Ha nem tudtál részt venni az előadáson, itt találod összegyűjtve a prezentációinkat.

 
pic

Traffic

Ide kattintva a TRAFFIC tájékoztató és háttéranyagait találod. Olvashatsz a vadon termő gyógy- és aromanövények fenntartható gyűjtéséről és kereskedelméről, a FairWild Standard-ról, illetve a veszélyeztett fajok kereskedelméről Európában.

 

 

Fotók Állatvilág kiállítás2015 Víz világnapjaŐszi erdei kirándulás a Zöld Generációval

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!