WWF-ről

pic

WWF célja

A WWF három fő célkitűzése a biológiai sokféleség megőrzése, a környezeti szennyezések csökkentése és a természeti erőforrások hosszú távon fenntartható használatának elősegítése.

 
pic

WWF története

A WWF a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete, amely már több mint 50 éve küzd a biológiai sokféleség megőrzéséért. Munkánk során együtt dolgozunk civil szervezetekkel, kormányokkal, vállalatokkal és magánszemélyekkel azért, hogy a természeti értékeket a lehető leghatékonyabban tudjuk védeni, óvni.

 
pic

Munkatársaink

Ismerd meg a WWF Magyarország stábját, akik minden nap azon dolgoznak, hogy megőrizzék a természet értékeit a jövő generációi számára. Mert csak egyetlen Földünk van.
 
pic

Dolgozz nálunk!

Ha szívesen dolgoznál csapatunkban, itt olvashatsz aktuális állásajánlatainkról.

 
pic

Közhasznúsági jelentés

Beszámolóinkban ismertetjük az elmúlt évek tevékenységeit és pénzgazdálkodását.

 
pic

WWF kiadványok

Kiadványaink ingyenesek, ha szeretnél egy példányt, érdeklődj irodánkban, rendezvényeinken, de le is töltheted őket elektronikus formában.

 
pic

Fotógaléria

Állandóan frissülő galériánkban a természetfotók mellett akcióinkról, megmozdulásainkról is találsz képeket. Kerülj képbe a természettel!

 
pic

Videógaléria

Filmek a vadvilágból, videofelvételek a WWF munkájáról és társadalmi célú reklámok itt.

 
pic

Kapcsolat

Itt találod elérhetőségeinket, legfontosabb adatainkat.
Írd meg nekünk kérdésed, véleményed, ötleted!

 
pic

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat és személyes adatok kezelése. A honlap fenntartója és a tartalmak jogtulajdonosa a WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány. A honlapon közzétett információk oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal szabadon felhasználhatók, idézhetők, a forrás feltüntetésével.

 
 

Fotók Nagy Ugrás 2016Föld Órája 2017Nagy Ugrás 14 településen

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!