Adományoddal több módon is támogathatod a WWF munkáját.

1.) Ha egyszeri adománnyal kívánod segíteni természetvédelmi programjainkat, támogatásod az alábbi számlaszámra várjuk: Raiffeisen Bank 12001008-00222222-00200006
2.) A segítség leghatékonyabb módja a havi, rendszeres adományozás. Lehetővé teszi, hogy előre tervezhessünk és hosszú távú programokat indíthassunk, amivel sikereket érhetünk el hazai és globális természetvédelmi munkánk során.

Hogyan válhatsz rendszeres adományozóvá?

Látogass el erre az oldalra és állítsd be, hogy milyen összegben szeretnéd támogatni a küldetésünket!

Mi történik az adataiddal?

A bankkártyaadatok megadása és a bankkártyás fizetés a RaiseNow bankkártya kezelő rendszeren történik. A RaiseNow a kártyaadatokat a WWF felé nem továbbítja. A WWF az elektronikus űrlapon megadott adatokat az adományozás tényének rögzítése céljából tárolja. Biztosítunk, hogy alapítványunk az adataid kezelésekor a hatályos törvényi szabályozás szerint jár el.

Hogyan mondhatod le a rendszeres adományozásod?

Ha nem kívánod tovább támogatni a WWF Magyarország munkáját, akkor a (1)214-5554 telefonszámon vagy a tamogatas@wwf.hu e-mail címen tudod ezt jelezni.

Adód 1%-át ajánlanád fel?

Ezen az oldalon adunk hozzá segítséget Neked.

Telefonon keresztül adományoznál?

Hívd a 13655-ös számot, hiszen minden hívás, vagy SMS 500Ft adományt jelent szervezetünknek, melyet az Erdővédelmi és Hiúzvédelmi programunkra fordítunk

Természetbeni adományokat fel lehet ajánlani a WWF-nek?

A WWF Magyarország Alapítvány munkáját segítheted természetbeni adományokkal is, hiszen így kevesebbet kell fenntartási költségekre fordítanunk és több juthat a természetvédelmi projektek támogatására.
Szívesen fogadunk:
– jó állapotú irodai gépeket (számítógép, fénymásoló, nyomtató, szkenner, stb.),
– irodaszereket
– szolgáltatásokat (pl. hirdetési lehetőség, szállítás, catering)
Kérjük, ha bármelyikben a segítségünkre tudsz lenni, jelentkezz a (1)214-5554 telefonszámon vagy a panda@wwf.hu email címen!

Előre is köszönjük, hogy támogatod munkánkat!