WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

Egyéb WWF kiadványok

Műanyagmentes Instagram nyereményjáték szabályzat

Műanyagmentes július 2019  #együttlehetséges
JÁTÉKSZABÁLYZAT
A jelen dokumentum tárgya a „Mutasd meg, mit teszel a műanyagmentes júliusért!” elnevezésű nyereményjáték szabályainak (a továbbiakban csak „szabályzat“) tárgyalása. A jelen szabályzat az egyetlen dokumentum, amely tartalmazza a játék szabályait. A jelen szabályzat csak a jelen dokumentumhoz tartozó, a jelen dokumentummal egyezően közzétett, írásbeli kiegészítésekkel módosítható.
A játék szervezője:
WWF Magyarország Alapítvány
Budapest, 1141 Álmos vezér útja 69/A

Letölt »

 

 

 

Ó-Dráva foglalkoztató füzet:

A vizesélőhelyek, azon belül elsősorban az Ó-Dráva élővilágával, illetve magával a projekttel ismerkedhetnek meg azok az általános iskolások, akik elvégzik az Ó-Dráva foglalkoztató füzetben található feladatokat. A füzet játékos formában – például szókeresővel, kirakóval, képrejtvénnyel, dominóval – vezeti be a gyerekeket a holtág és a vizesélőhelyek világába. A füzet letölthető és kinyomtatható, így az egyes játékokat – puzzle-t, dominót stb. – ki lehet vágni.


Letölt »

 

Megoldókulcs az Ó-Dráva foglalkoztató füzethez:

Az Ó-Dráva foglalkoztató füzethez készült megoldókulcs az egyes feladatok megoldásait tartalmazza. A megoldókulcs szintén letölthető és szükség esetén kinyomtatható.


Letölt »

Ó-Dráva tanrend

A projekt keretében készült tanrend egy 45 perces órai anyagot tartalmaz, melynek témája az Ó-Dráva holtág élővilága és az Ó-Dráva projekt. Segítségével a tanárok általános iskola 3-4. osztályos tanulói számára tarthatnak meg egy tanórát játékos és ismeretterjesztő formában. A tanrend letölthető és kinyomtatható, így az egyes játékokat – puzzle-t, dominót stb. – ki lehet vágni.


Letölt »

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13