Fogadj örökbe egy jegesmedvét, ha a Te szíved is érte dobog!

Neked élmény, neki maga a világ! Mindenki ismer legalább egy olyan embert, aki ha tehetné magához ölelné az összes állatot. Az is lehet, hogy Te magad vagy ez a személy. Bárhogy is legyen, egy jegesmedve kényelmetlenül érezné magát az udvarodon, és aligha élvezné a házi kosztot. Ha otthonodba nem is viheted, egy apró, de annál szebb gesztussal sokat segíthetsz neki abban, hogy a vadonban megtalálja és megőrizze a helyét. Hogy ezt egyedül teszed, vagy párban, azt rád bízzuk, de biztos lehetsz abban, hogy egy igazi bakancslistás programra leltél! Állati jó élmények Neked és a szeretteidnek.

Bolygómentő akcióra fel!

A Te szíved is a jegesmedvékért dobog? Esetleg állatbarát szerettedet szeretnéd meglepni? Netalán egy újabb közös programot keresel azzal a személlyel, akivel elválaszthatatlanok vagytok? Ha bármelyik kérdésre is igennel válaszoltál, a nevelőszülők népes táborában a helyed! Fogadj örökbe jelképesen egy jegesmedvét egyedül vagy bármelyik ismerősöddel és támogasd munkánkat! Nemes tettedért cserébe megajándékozunk “szőrös védenced” plüss hasonmásával és egy névre szóló oklevéllel, ami hosszú évek múltán is emlékeztet majd arra, mi mindent tettél brummogó szomszédaink élőhelyeinek megőrzéséért!

A jegesmedvék általában egyedül élnek és vadásznak, de olykor meglehetősen társas lények is tudnak lenni. Étrendjüket főként fókák alkotják. A jegesmedvéknek annyira kiváló a szaglásuk, hogy akár egy kilométerről kiszagolják zsákmányukat a jeges vízben.

Az örökbefogadói csomag tartalma

Egy pihe-puha plüss
12 000 Ft támogatási összeg esetében WWF-es fa kulcstartó, 16 000 Ft esetében a képen látható plüss kérhető. Ha azonban nincs hely a polcodon egy újabb kiskedvencnek, dönthetsz úgy is, hogy nálunk hagyod a kis csöppséget, amivel még inkább kimaxolod bolygómentő akciódat!

Egy névre szóló oklevél
Az örökbefogadásról kiállítunk egy névre szóló oklevelet, hogy évek múltán is legyen, min nosztalgiáznod.
Online oklevél esetén kollégánk küldi e-mailben, ami pár napot igénybe vehet.

Szállítás
Az ajándékcsomag szállítása futárszolgálattal történik. Minden örökbefogadót felhívunk időpont egyeztetés céljából. Rendelés és kézbesítés csak Magyarország területén lehetséges.

Előre is köszönjük, hogy csatlakozol természetvédő közösségünkhöz!

A klímaváltozás
A klímaváltozás a legveszélyesebb fenyegetés a jegesmedvékre nézve. Az olvadó jégsapkák következtében otthonuk veszélyben van.


Az olajkitermelés
Ahogy a tengeri jégtakaró egyre csökken, úgy nyílnak meg még feltáratlan olajmezők. A beruházások és a hozzájuk kapcsolódó szállítmányozás azonban felboríthatja az érzékeny északi-sarki ökoszisztémát.


Az ember-vadvilág konfliktusok
Az éhes és kíváncsi jegesmedvék besétálhatnak a falvakba, ami konfliktushoz vezethet, hiszen a falvakban élők igyekeznek megvédeni magukat és állataikat.


A környezetszennyezés
Az ártalmas vegyszerek a tengerekbe jutva mérgezik a teljes táplálékláncot.

Megőrizze az Északi-sark környezetét, érintetlen ökoszisztémáit és egészséges vadállományait


Lobbimunkával és a különféle érdekcsoportokkal történő együttműködéseken keresztül járuljon hozzá az éghajlatváltozás hatásainak csökkentéséhez


Alkalmazkodási és kibocsátáscsökkentési stratégiákat dolgozzon ki helyi közösségek és vállalatok számára


Lakossági szemléletformálást folytasson az ökológiai lábnyom csökkentésének fontosságáról


Ösztönözze a megújuló energiaforrások használatát és elterjesztését, és felhívja a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak következményeire


Egyéb természetvédelmi tevékenységet folytasson világszerte