Szíveden viseled a keleti sünök sorsát?

Fogadj örökbe jelképesen egyet!

Hobbikertészként nem kaphatsz nagyobb dicséretet annál, minthogy egy keleti sün tanyát ver a kertedben. Ennek a szúrós kis jövevénynek isten adta tehetsége van ahhoz, hogy megtalálja a gazdag növényvilággal rendelkező udvarokat. Vedd hát bóknak, hogy pont nálad van átutazóban! A hálálkodást viszont mellőzd!
A keleti sün nem értékeli, ha felkapják, és a legkevésbé sem vágyik cirógatásra. A legjobb, amit tehetsz, ha messziről csodálod!

Itt a bizonyíték!Távolról szeretni nem mindig fájdalmas

Bármennyire is tündéri lény a sün, szüksége van egy békés kis szigetre, ami akár egy kis rőzse kupac is lehet, ahol békésen tud téli álmot aludni. Simogatással semmire sem mész nála, helyette alakíts ki számára inkább egy búvóhelyet. És ha tényleg a barátja akarsz lenni, jelképesen örökbe is tudod fogadni! Amennyiben így teszel, megjutalmazunk a sün plüss hasonmásával, amit kedvedre ölelgethetsz anélkül, hogy a tüskéktől kellene tartanod. Meglátod, így lesz a legjobb mindkettőtöknek.

Az örökbefogadói csomag tartalma

Egy pihe-puha plüss
Legalább 12 000 Ft támogatási összeg esetében WWF-es fa kulcstartó,
16 000 Ft esetében a képen látható plüss kérhető.
Ha azonban nincs hely a polcodon egy újabb kiskedvencnek, dönthetsz úgy is, hogy nálunk hagyod a kis csöppséget, amivel még inkább kimaxolod bolygómentő akciódat!

Egy névre szóló oklevél
Az örökbefogadásról kiállítunk egy névre szóló oklevelet, hogy évek múltán is legyen, min nosztalgiáznod.
Online oklevél esetén kollégánk küldi e-mailben, ami pár napot igénybe vehet.

Szállítás
Az ajándékcsomag szállítása futárszolgálattal történik. Minden örökbefogadót felhívunk időpont egyeztetés céljából. Rendelés és kézbesítés csak Magyarország területén lehetséges.

Előre is köszönjük, hogy csatlakozol természetvédő közösségünkhöz!

Az illegális elejtés
A barnamedvék nem csak Ázsiában esnek az orvvadászat áldozatául, Európai erdeiben is rendszeres a faj illegális elejtése.


Az élőhelyük csökkenése
A Kárpátok az egyik utolsó olyan terület Európában, ahol a nagyragadozók még életképes populációi élnek. A barnamedve, a farkas és a hiúz a hegyláncok erdőkkel borított, még többé-kevésbé összefüggő területein élnek.


Mérgezések
Ezt a legtöbbször illegális tevékenységet nem is biztos, hogy a nagyragadozók elpusztítására használják az elkövetők. Ha azonban a méreg kijut a táplálékláncba, közvetve nagyragadozók és más védett állatok pusztulásához is vezethet.


Nemzetközi együttműködések hiánya
Európa nagyragadozó-állományainak kb. 80%-a határokon is átnyúlik. Folyamatos kapcsolattartás, egységes kezelés és tapasztalatcsere nélkül a határokon átívelő állományok nem védhetők meg hosszú távon.

Megvédjünk 350 hektár érintetlen őserdőt Brassó közelében


Felvegyük a harcot az illegális fakitermelés ellen


Képviseljük a természetvédelem és a nagyragadozók érdekeit a törvényhozásban, szakmai szervezetekben