Fogadj örökbe egy vidrát és mentsd meg az élőhelyeit!

Add a mancsod, hogy segíthessünk! Mi lehet aranyosabb egy vidránál? Sok-sok vidra, ahogy épp egymás kezét fogva szunyókálnak a folyó vizén, hogy el ne sodródjanak a családtagjaiktól! A legjobb, hogy mostantól Te is tehetsz azért, hogy még sokáig csodálhassuk őket és élőhelyeiket! Méghozzá úgy, hogy közben beírhatod magad a szuperhősök könyvébe! Nevelőszülő kerestetik.

Jelige: Mindenki megérdemel egy otthont

Elsőre talán hihetetlennek hangzik, de Te vagy az a személy, aki megmentheti a vidrák élőhelyeit. Csak annyit kell tenned, hogy jelképesen örökbe fogadsz egyet, így támogatva a folyók védelméért folytatott küzdelmünket. Nemes tettedért cserébe elküldjük neked őt kicsiben, egy plüssfigura formájában egy névre szóló oklevéllel együtt, melyek mindig emlékeztetni fognak téged a benned lakozó szuperhősre.

Az örökbefogadói csomag tartalma

Egy pihe-puha plüss
Legalább 12 000 Ft támogatási összeg esetében WWF-es fa kulcstartó, legalább 16 000 Ft esetében a képen látható plüss kérhető.
Ha azonban nincs hely a polcodon egy újabb kiskedvencnek, dönthetsz úgy is, hogy nálunk hagyod a kis csöppséget, amivel még inkább kimaxolod bolygómentő akciódat!

Egy névre szóló oklevél
Szimbolikus örökbefogadásodról kiállítunk egy névre szóló oklevelet neked, hogy még hosszú évek múltán is emlékezz, hogyan mentetted meg a vidrák élőhelyeit.
Online oklevél esetén kollégánk küldi e-mailben, ami pár napot igénybe vehet.

Szállítás
Az ajándékcsomag szállítása futárszolgálattal történik. Minden örökbefogadót felhívunk időpont egyeztetés céljából. Rendelés és kézbesítés csak Magyarország területén lehetséges.

Előre is köszönjük, hogy csatlakozol természetvédő közösségünkhöz!