Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

A honlap fenntartója és a tartalmak jogtulajdonosa a WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány (a továbbiakban: WWF). A honlapon közzétett információk oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal szabadon felhasználhatók, idézhetők, a forrás feltüntetésével. A fotók, illusztrációk jogtulajdonosai a szerzők, felhasználásukhoz hozzájárulásuk szükséges.

A WWF fenntartja a jogot, hogy bármilyen információt, adatot előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítson az oldalról. A WWF nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információk felhasználásából adódó, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

A WWF pandát és a WWF szót ábrázoló védjegy a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 001843077 lajstromszám alatt bejegyzett védjegy a WWF Magyarország számára.

Személyes adatok kezelése

A WWF kizárólag olyan személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésére. Ezen adatokra a honlapon nyújtott szolgáltatásaink biztosításához és fejlesztéséhez van szükségünk. Adataid megadásával kifejezett hozzájárulásodat adod azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. Személyes adataidat a WWF mindenkor a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli, és csak addig tárolja, amíg a fenti célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonod.
A WWF a személyes adatokat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá az adatfeldolgozással megbízott cégen kívül harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

A hírlevélre történő feliratkozás regisztrációval lehetséges, amely során név és e-mail cím megadása szükséges. A havonta küldött elektronikus hírlevélről bármikor lehetséges leiratkozni és adataidat törölni, a Hírlevél alján megadott linkre kattintva.

A WWF fenntartja a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát, regisztrációját felfüggessze, aki a hatályos jogszabályokat sértő módon jár el.

Kellemes böngészést kíván az oldal fenntartója:

WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány

Fotók Mission ImPanda vetélkedő a Föld NapjánDuna NapFöld Órája 2016