Friss hírek

Együtt lehetséges!

2019.03.21.

A WWF Magyarország idén ismert emberek és civilek bevonásával kampányol a személyi jövedelemadó 1%-áért. Az "Együtt lehetséges!" szlogen alatt futó kampány hagyományos és közösségi médiafelületeken fut a WWF Magyarország munkatársai, sztárok, influencerek és civilek bevonásával.

Egy Földünk van, törődjünk vele!

2019.03.21.

Idén március 30-án lesz a WWF Föld Órája, azonban fontos, hogy környezetünkkel ne csak ezen a napon, ebben az egy órában törődjünk. A Föld Órája alkalmából indított négyhetes kihívássorozattal a WWF Magyarország azt kívánja elérni, hogy a fenntarthatósági tippek közül mindenki kiválassza azokat, amelyeket tartósan át tud ültetni mindennapjaiba. A tippeket alkalmazva kevesebbet pazarolunk és szennyezünk, ezáltal mi is hozzájárulunk a természet megóvásához. A kihívások harmadik hetébe léptünk: ezúttal a fenntartható háztartás van terítéken.

375 ezren az európai vizek védelméért

2019.03.13.

375 ezer ember tette nyilvánvalóvá az Európai Bizottság számára, hogy kiáll vizeink védelme mellett és azt várja, hogy az Európai Unió ne gyengítse ambiciózus célkitűzését, a vizek jó állapotának elérését.

Mi fán terem az erdő?

2019.03.08.

Felületesen szemlélve úgy tűnhet, hogy az erdőgazdálkodás és a természetvédelem egymást akadályozó tevékenységek. A valóság viszont az, hogy lehet úgy is nyereséges erdőgazdálkodást folytatni, hogy közben a jelenleginél jóval kevesebbet ártunk a természetnek.

Videó a nagyragadozókról, ragadozók nélkül

2018.11.19.

Kevés olyan állat él a Földön, amely annyira ellentmondásos érzelmeket kelt bennünk, mint egy nagyragadozó. Mi úgy hisszük, a ragadozók védelme nem csak a ragadozókról szól. Sokkal inkább rólunk.

Fotók Nagy Ugrás 2016Mission ImPanda vetélkedő a Föld NapjánTerepi nap a Turjánvidéken 2014.05.26.