ÉRTÉKELD A TERMÉSZETET!

TÁMOGASD A WWF MAGYARORSZÁG MUNKÁJÁT!

A WWF Magyarország 30 éve természeti értékeink megőrzéséért küzd, hogy a klímaváltozást enyhítsük és felkészüljünk a hatásaira. Erre a jubileumra egy olyan albumot készítettünk, melyen természeti hangokat rögzítettünk az elmúlt 30 év munkájának 10 ikonikus helyszínén: ez lett a Csendülő - Hallható természetvédelem. Görgess lejjebb, és hallgass bele hazánk természeti hangjaiba, vagy kattints át a Spotify-ra a teljes albumért.

CSENDÜLŐ - HALLGASS BELE!

HALLHATÓ TERMÉSZETVÉDELEM

Kattints egy gombostűre!

• Bükk-fennsík
  • Csarna-völgy
  • Dráva, Lankóci-erdő
  • Hajógyári-sziget
  • Nagykőrös
  • Naplás-tó
  • Normafa
  • Püspökszilágy
  • Szabadság-sziget
  • Tiszatarján

• 1 Ha teheted, használj fül- vagy fejhallgatót a teljesebb élményért!
  • 2Kattints a térkép alatti gombostűk egyikére, hunyd be a szemed, és halld meg a természet hangját, amelyért a WWF Magyarország 30 éve küzd!
  • 3 A hangokat egyedi csengőhangként le is töltheted.
lemez

MEGHALLGATOM!

A Csendülő – Hallható természetvédelem album a WWF Magyarország és az Első Pesti Egyetemi Rádió közös munkájaként valósult meg.

Első Pesti Egyetemi Rádió, Fm 97.0 MHz, eper.elte.hu

mic_03 spot_03

WWF AZ ELMÚLT 30 ÉVBEN

Te is szívesen küzdenél hazánk természeti kincseinek fennmaradásáért? Akkor jelentkezz hozzánk önkéntesnek, vagy légy tagunk, és támogass minket minden hónapban egy kávé, egy ebéd vagy egy bevásárlás árával!

Ha támogatásodról fenntartható tárgyi emléket szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a Pandaboltba, ahol szuper plüssöket, pólókat, karkötőket és számtalan hasznos és környezetbarát ajándékot szerezhetsz be!

KÖVESS MINKET AZ INSTAGRAMON